Uručene odluke o dodeli podsticajnih sredstava za otvaranje novih radnih mesta na Kosmetu

Bez autora
Apr 14 2010

Danas su u Kosovskoj Mitrovici uručene odluke o dodeli 110 miliona dinara podsticajnih sredstava za otvaranje 170 novih radnih mesta. Učiniće se sve da se podstakne još jači ekonomski razvoj srpskih sredina na Kosmetu kako bi se stvorili uslovi za opstanak i masovniji povratak prognanih. Srbi u pokrajini žive u teškim uslovima i svako novo radno mesto za njih znači opstanak jer im obezbeđuje egzistenciju. Svrha ovih kreditnih sredstava je razvoj srpskih sredina i podsticanje zapošljavanja mladih. Nova radna mesta biće otvorena u 44 preduzeća na Kosmetu. Sredstva će biti podeljena po jasno utvrđenim kriterijumima, a takođe će biti kontrolisano i njihovo trošenje.

Uručene odluke o dodeli podsticajnih sredstava za otvaranje novih radnih mesta na KosmetuDanas su u Kosovskoj Mitrovici uručene odluke o dodeli 110 miliona dinara podsticajnih sredstava za otvaranje 170 novih radnih mesta.

Učiniće se sve da se podstakne još jači ekonomski razvoj srpskih sredina na Kosmetu kako bi se stvorili uslovi za opstanak i masovniji povratak prognanih.

Srbi u pokrajini žive u teškim uslovima i svako novo radno mesto za njih znači opstanak jer im obezbeđuje egzistenciju.

Svrha ovih kreditnih sredstava je razvoj srpskih sredina i podsticanje zapošljavanja mladih. Nova radna mesta biće otvorena u 44 preduzeća na Kosmetu.

Sredstva će biti podeljena po jasno utvrđenim kriterijumima, a takođe će biti kontrolisano i njihovo trošenje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik